PUN POGODAK

Ženska odijela nisu nikada bila popularnija, a mi se ne možemo odlučiti pristaju li bolje Blanki Vlašić ili Ani Gruici Uglešić?

23.04.2022 u 22:15

Bionic
Reading

Modni klasik koji je uvijek odličan odabir i s kojim rijetko kada možete pogriješiti je, naravno, žensko odijelo. I ove sezone njegova je popularnost iznimno velika, stoga ne čudi da im ne mogu odoljeti ni uvijek modno osviještene Splićanke

Nekada davno ženska odijela možda su bila rezervirana isključivo za poslovne prigode, kako bi se stekao dojam profesionalnosti, no danas je njihova uloga sasvim drugačija.

Zaljubljenice u modu nose ih u svim prigodama, a isfuravaju ih sa tenisicama, mokasinkama, štiklama....

Tako je nedavno u ženstvenom svijetlom sakou i hlačama u istoj nijansi s ukrasnim zlatnim gumbima, na promociju nove knjige istaknutog likovnog umjetnika Dimitrija Popovića stigla Severina, a ovog su vikenda slične kombinacije odabrale i njezine sugrađanke - nekadašnja sportašica Blanka Vlašić i glumica Ana Gruica Uglešić.

Blanka Vlašić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Blanka je izgledala odlično u rodnom gradu gdje je prisustvovala izvlačenju skupina Europskog prvenstva u vaterpolu. Satensko odijelo u tamnozelenoj nijansi, ispod kojeg je odjenula crni topić, pristajao joj je savršeno. Ležernost je postigla podignutim rukavima, a uz tu kombinaciju savršeno se uklopila i njezina frizura s laganim valovima.

S druge strane, za Anu Gruicu Uglešić ne možemo, kao i uvijek, naći baš nikakve zamjerke na kombinaciju u tamnom odijelu, koju je odabrala za obiteljski vikend u Rovinju. Stajling je 'razbila' trendi sunčanim naočalama sa crvenim okvirima, kakve se tek rijetki usude staviti, a njoj pristaju savršeno uz, isto kao i kod Blanke Vlašić, lagano valovitu kosu.