TONČICA ČELJUSKA:

'Brak je za mene završena priča'

23.08.2010 u 10:09

Bionic
Reading

Urednica i voditeljica HTV-ova Dnevnika progovorila je o razvodu od Zlatka Čeljuske te otkrila kako se snašla kao samohrana majka

Otkako je prije godinu dana život Tončice Čeljuske postao, blago rečeno, kompliciran, 42-godišnja urednica i voditeljica Dnevnika nije bila raspoložena za intervjue, piše Extra. To nije ni čudno, s obzirom na to da je njezin 15 godina stariji suprug Zlatko Čeljuska pravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora jer je preprodavao tuđe zemljište.

Nakon presude uložio je žalbu Vrhovnom sudu, ali se i dao u bijeg. Tončica Čeljuska ostala je sama sa 17-godišnjom kćeri Anuškom i četiri godine mlađom Tihanom, suočena s mnoštvom problema. Sada je pronašla odmak od svega na godišnjem odmoru u rodnim Brelima, gdje se opušteno druži s rodbinom i prijateljima, hoda bez šminke i uživa u ljetu. Također, prošlog ponedjeljka njena starija kći Anuška otputovala je u Kaliforniju gdje namjerava završiti treći razred srednje škole.

'Podržala sam tu njezinu želju jer želim da dobije životnu širinu i iskustvo', objasnila je Tončica koja je ipak otkrila dio intime nakon jednogodišnje šutnje. Otac nije ispratio Anušku, a Tončica otkriva da nisu u kontaktu s njime i ne znaju gdje je.

'Ja sam u brakorazvodnoj parnici i namjeravam je provesti do kraja čim bude prilike, ali za to je potrebno da on bude dostupan sudu. To je za mene jedna završena priča', objašnjava.

'Svi imamo najbolje namjere kad ulazimo u prijateljstvo, vezu ili brak, ali se u životu događaju situacije koje nas otkrivaju sa svim manama i vrlinama. Moj život nije bajka niti sam ikad umišljala da jest. Realist sam i svakodnevno se prilagođavam situacijama u kojima se nađem. A kad me pitate o ljubavi, djelomično se slažem s Beigbederom – da ljubav traje tri godine. Prva godina je zaljubljenost, druga je nježnost i treća je dosada. Samo kada ljudi imaju iste ciljeve i odgajaju djecu, taj odnos može potrajati dulje. Mi više nemamo zajedničkih ciljeva', otkrila je za časopis Extra. Prokomentirala je i druženje sa 25-godišnjim Sandrom Majstorovićem s kojim je bila na koncertu za Valentinovo.

'Htjela sam mu pomoći u glazbenoj karijeri pa sam ga povezivala s ljudima koji bi mu mogli biti korisni i zato smo se družili više nego, recimo, sada, kada je on u Splitu i ima gaže. No javnost ima potrebu sve staviti u neki kalup pa je najednom bilo zanimljivo što se ja družim s nekim tko je 15 godina mlađi od mene. Imam ja prijatelje i koji su 15 godina stariji, a i one koji su moji vršnjaci, samo ta poznanstva fotografi nisu zabilježili.'