VJEČNA INVESTICIJA

Tončica Čeljuska pokazala kako nosi ljetne cipele koje obožava i španjolska kraljica Letizia

28.07.2022 u 22:12

Bionic
Reading

Domaća urednica, novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska slovi za jednu od najzgodnijih domaćih voditeljica kojoj godine samo idu u prilog. Poznata HRT-ovka isto tako godinama je vjerna istom stilu odijevanja, a sada je pokazala da ni ona nije odoljela klasičnom ljetnom modelu špagerica

Španjolska kraljica Letizia najpoznatija je ljubiteljica espadrila, a svojim ih je sjajnim komponiranjem u svoj elegantni stil uspjela vratiti na modnu scenu i ovog ljeta. Mnoge koje prate takav stil odijevanja znaju da je ta izuzetno udobna, efektna ali i vječna obuća odlična investicija.

Jedna od takvih je poznato HRT-ovo lice Tončica Čeljuska, koja je tijekom svog odmora u Europi pokazala kako nosi i kombinira špagerice. Tončica se odlučila u svoju kolekciju staviti jedan par klasičnih špagerica na visoku petu, zatvorenih prstiju te s povezom oko gležnja i to u crnoj boji.

S lakoćom ih nosi uz lepršave haljine, razne uzorke i boje. Fotografirala se u upečatljivoj ružičastoj haljini na pruge, a špagerice je odlučila zavezati malo više do pola lista.

Dok je pozirala zaigrano na ljuljački u parku, Čeljuska je poručila da ona nikada neće biti žena svojih godina te da će zauvijek ostati mlada u duši.

  • +18
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: promo