OSTAVLJEN PRIJE VJENČANJA

Vedran Mlikota razočarao Nelu Kocsis

10.08.2010 u 10:57

Bionic
Reading

Navodno je vezi dvoje glumaca presudila razdvojenost, ali i činjenica da se Mlikota emotivno distancirao od svoje izvanbračne kćeri, za koju donedavno nisu znali ni njegovi najbolji prijatelji

Osječka glumica Nela Kocsis (38) predomislila se uoči vjenčanja s glumcem Vedranom Mlikotom i ubrzo nakon proslave njegovog 41. rođendana odlučila prekinuti njihovu vezu. Prije nekoliko dana, piše časopis Extra, atraktivna plavuša ipak je ostala u vlastitom stanu umjesto da se s Mlikotom preseli u njihov zajednički stan, a na taj su je potez potakli novinski napisi u kojima je otkriveno da glumac ima kćer za koju nisu znali ni njegovi najbolji prijatelji.

Iako je Nela znala da njen odabranik ima izvanbračno dijete, nije mislila da se on potpuno emotivno distancirao od djeteta. Mlikota novčano sudjeluje u odrastanju svoje kćeri, ali nikad je nije vidio, a s tom se činjenicom glumica nije mogla nositi. Ta tema otvorila je neka nova pitanja o njihovoj vezi i predstojećem braku, a glumicu su razočarali njegovi stavovi o tome.

'Našoj vezi presudila je razdvojenost, nismo se rastali zbog treće osobe, ostali smo u prijateljskim odnosima, no nažalost, nismo mogli dalje od toga', izjavila je Nela koju je Mlikota zaprosio prošle godine.