Estrada MAJA LENA LOPATNY:

'Mami je sad jako teško'

  • Autor: tportal.hr
  • 8.7.2010 10:35:01
  • 8.7.2010 9:53:49

Kćerku glumice Mije Begović vijest o rastanku njezine majke od poduzetnika Željka Žnidarića zatekla je na moru te je objasnila kako se osjeća u novonastaloj situaciji

Glumica Mia Begović (48) i poduzetnik Željko Žnidarić (59) predali su zahtjev za sporazumni razvod, nakon šest godina braka, a ističu da za to nije kriva treća osoba nego isključivo činjenica da, kako kaže, ljubav koja 'više ne živi na njihovim adresama'. Glumica je prvi put bila u braku s vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem, s kojim ima danas 19-godišnju kćer Maju Lenu, a koja je za Večernji list izjavila kako podnosi razvod u svojoj obitelji drugi put u životu.

'Ne bih htjela davati izjave o svojoj majci jer njoj je sada teško. Mama prolazi vrlo teške trenutke zbog razvoda. Uvijek sam bila uz nju i jasno da sam joj i sada najveća podrška, uvijek može računati na mene', objasnila je maturantica koju je vijest zatekla na moru, gdje je iščekivala rezultate upisa na fakultet.

'Prijavila sam se na deset fakulteta, ne znam koji će biti ishod. Bila bih sretna kad bih upala na Fakultet političkih znanosti. Tu je i Akademija dramskih umjetnosti, no prijamni su ondje tek najesen. Ne znam kamo ću se uspjeti upisati', kaže Maja Lena.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više