NJEZINA PRIJATELJICA TVRDI:

'Dolores Lambaša izmislila je trudnoću'

21.06.2010 u 09:14

Bionic
Reading

Glumica Dolores Lambaša i djevojka Josipa Dikana Radeljaka koja se sve češće predstavlja kao gospođa Radeljak navodno je izmislila trudnoću

Dolores Lambaša navodno je odglumila trudnoću s Josipom Radeljakom te namjerava optužiti Vlatku Pokos da je zbog nje indirektno izgubila dijete, kako piše Extra.

'Dolores Lambaša nije trudna. Da ona i Josip Radeljak čekaju bebu, objavila je ne samo kako bi privukla pažnju u vrijeme kada su mediji zaokupljeni autobiografijom Vlatke Pokos, bivše supruge njezina partnera, nego i da bi je indirektno optužila za gubitak djeteta', ispričala je za Extru prijateljica glumice koja je, kako tvrdi, ove informacije željela podijeliti s javnošću jer smatra da je 'njezina prijateljica prevršila svaku mjeru'.

'Prije sam imala razumijevanja za njezine ludosti, čak mi se to činilo simpatično. Tek sada vidim da se ona u cijeloj ovoj situaciji pogubila i to je razlog što sam vam ovo ispričala', dodala je prijateljica glumice za Extru.

Kako piše tjednik, s pričom Doloresine prijateljice slažu se mnogi novinari koji već duže vrijeme prate njezinu karijeru i privatni život, kao i njezin otac Đino Lambaša