ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Maja Šuput s dečkom bila u Miamiju u njegovu stanu

18.05.2010 u 10:21

Bionic
Reading

Maja Šuput i dečko Mario Kovačević proveli su tjedan dana u vrućem Miamiju gdje su boravili tjedan dana u njegovu stanu

Maja na otvaranju Posh Bara

Poznata pjevačica Maja Šuput sa svojim dečkom Marijem Kovačevićem bila je u Miamiju, gdje su proveli tjedan dana. Vlasnik barova Hemingway u Miamiju ima stan, tako da su zaljubljeni golupčići zaista mogli uživati.

Par je započeo vezu prije sedam mjeseci, a njihovi prijatelji pričaju da ih nikada nisu vidjeli sretnijima. Vrijeme uglavnom provode kod kuće, na wellnessu ili na romantičnim putovanjima. Tako su već bili u Londonu kada su izjavili da im je lijepo te da uživaju.

Sada su posjetili Miami, a na izlasku iz zračne luke Pleso Mario je svojoj dragoj pomogao nositi kovčege te ih stavljao u taksi dok je ona telefonirala. Maja je putovala u visokim štiklama, što znači ni da joj dugi let nije smetao, sve samo da izgleda lijepo za svog dragog s kojim proživljava romantičnu komediju.

I prije mjesec dana pjevačica Maja izjavila je kako s njim proživljava romantičnu komediju za koju želi da zauvijek potraje.

'Našla sam nekoga tko nikad ne spava i tko sigurno ima cilj. Mogu reći da je Mario apsolutno drukčiji od svih muškaraca koje sam dosad upoznala. Prije svega, veliki je gospodin koji se zna odnositi prema ženi na filmski način. Beskrajno je pažljiv, kulturan, ponekad imam osjećaj da je on napisao bonton, jako je umiljat', nahvalila je pjevačica svog dragog prije mjesec dana za Story.

Par se upoznao na otvaranju Posh Bara Snježane Mehun i Maja priča kako je za razliku od ostalih veza sve teklo polako, odnosno da se malo-pomalo zaljubljivala u Marija.