TKO BI REKAO?

Barbara Kolar o frajerima: Volim sirovine

08.04.2010 u 11:55

Bionic
Reading

Barbara Kolar bila je s prijateljicama na premijeri filma 'Lovac na glave' s Gerardom Butlerom koji joj uopće nije zgodan. On u filmu glumi 'sirovinu', pa Barbara naglašava da ona voli sirovine te da nije u tome problem, ali u Gerardu zaista ne vidi ništa privlačno

Na hrvatsku premijeru akcijske komedije Lovac na glave s Jennifer Aniston i Gerardom Butlerom u glavnim ulogama u kinima Movieplex u centru Kaptol pojavila se Barbara Kolar s prijateljicama i dobro su se zabavile.

'Bila sam s prijateljicama u kinu. Bila je to zabava u sredini tjedna, a film je bio sukladan mojim očekivanjima. Da se razumijemo, to nije nikakav kandidat za Oscara, već zabavan film', ispričala nam je Kolar koja je još uvijek slobodna, pa može bez ustručavanja komentirati izgled zgodnih frajera.

Iako je cijeli svijet zaluđen holivudskim glumcem Gerardom Butlerom, Barbara priznaje da nije oduševljena njime, naprotiv - uopće joj se ne sviđa.

'Gerard Butler mi se ne sviđa, uopće mi nije zgodan, da sada ne govorim ništa više. Mislim nije da je ne volim sirovine, ali on stvarno kod mene ne prolazi. Više mi se svidjela Jennifer Aniston. Ima prekrasan ten i kosu, baš me zanima je li to postigla prirodnim putem ili špricanjem', rekla je, kao i uvijek, u veselom tonu Barbara Kolar.