SELF PORTRAIT

Haljina s potpisom omiljenog brenda Kate Middleton savršen je odabir za Barbaru Kolar

06.04.2024 u 21:03

Bionic
Reading

Druga epizoda nove sezone HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' donijela je i novi stajling voditeljice Barbare Kolar, koja je ove subote doslovce zasjala u prekrasnoj zlatnoj haljini s potpisom Self-Portraita

Novu sezonu 'Zvijezde pjevaju' započela je sjajnim modnim odabirom voditeljice Barbare Kolar, koja je emisiju 'otvorila' holivudskim lookom. U tome joj je itekako pomogla haljina s potpisom domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović, a riječ je o dugačkoj crnoj haljini obogaćenoj elegantnim šljokicama.

Nakon što je dobila pregršt komplimenata za izgled, Barbara je morala dobro paziti da ne pogriješi večeras, stoga izbor nije bio nimalo lak, no čim smo je ugledali na pozornici bilo je jasno - još je jednom uspjela zablistati.

Za drugu epizodu odabrala je prekrasnu haljinu zlatne boje sa kristalčićima i to s potpisom Self-Portraita, omiljenog brenda Kate Middleton, ali i mnogih drugih poznatih dama kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj.

  • +54
Zvijezde pjevaju 2. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Riječ je o modelu, kako stoji na stranici, pustinjsko-zlatne boje, napravljene da istakne žensku ljepotu. Asimetrični dekolte daje senzualan pogled na ramena, dok elegantni dugi rukavi, i nabrani dio na području struka laskaju ženskoj figuri.

Uz ovakvu haljinu savršeno su se uklopile i zlatne cipele na visoku petu, kao i raspuštena, ravno isfenirana kosa, koja Barbari pristaje odlično.