SPLITSKE ĆAKULE

Kerum napušta trudnu Fani i vraća se supruzi?

28.12.2009 u 21:59

Bionic
Reading

Ljubavna veza splitskog gradonačelnika Željka Keruma i njegove mlade izabranice, buduće majke njegova djeteta Fani Horvat, po svemu sudeći puca po svim šavovima. Ne žive zajedno, ne viđa ih se zajedno, a njihovo novo ljubavno gnijezdo na elitnim splitskim Mejama u koje su se trebali useliti za Božić još nije dovršeno

Štoviše, ona užurbanost zbog koje su deseci radnika po cijele dane poslove u interijeru vrijedno privodili kraju polako jenjava, baš kao da nikakva hitnost više nije nužna.

I dok Fani, u poodmakloj trudnoći, ponovno stanuje kod svoje majke, gradonačelnik svoje adrese stalno mijenja. U predblagdanske dane novi je privremeni smještaj pronašao u luksuznom podstranskom hotelu Le Meridian Lav. Noćne sate provodio je u hotelskom kasinu s prijateljima, gdje je i inače često viđen gost.

Poznavatelji prilika tvrde da je upravo specifični Kerumov lifestyle jedan od razloga naglog zahlađenja odnosa ljubavnog para. Gradonačelnik Kerum je, među ostalim, i ranije slovio za zavodnika oko kojeg se motaju mlade dugonoge ljepotice željne provoda. Da priče o njegovu životu noćne ptice, kažu upućeni, nisu bile obična naklapanja dežurnih zlobnika, potvrdila je i žestoka svađa početkom prosinca nakon koje je mlađahna trudnica Fani zbog pretrpljenog stresa zatražila i liječničku pomoć.

U bolnici je ležala nekoliko dana, no Kerum se, tvrde svjedoci, nijednom nije pojavio. Gospođicu Horvat iz bolnice je odvezao njezin brat Saša.

Činjenica da je ljubavna priča čijom je objavom splitski gradonačelnik u listopadu šokirao svoje sugrađane na staklenim nogama pokrenula je nagađanja u gradu pod Marjanom da se Kerum vraća svojoj supruzi Ankici od koje se još nije službeno razveo.