FASHION GURU

Ne mogu vjerovati da se i to dogodilo – Kerumi dobro izgledaju! Valjda su gledali previše 'Moderne obitelji' pa su i sami postali moderni

  • 25.09.2021 u 15:03

  • Bionic
    Reading

    U Splitu su se Fani i Željko Kerum pojavili na presici, kojom su obilježili 12 godina njegove stranke, a uvijek sređena i u luksuzne brendove odjevena Splićanka ovaj je put dotjerala i supruga koji danas ima i rođendansko slavlje. Fashion Guru se nije mogao načuditi kad ih je vidio jer po prvi put izgledaju skroz OK

    Samog sam sebe udario triput glavi dok ovo pišem, ali ne mogu vjerovati da se i to dogodilo – Kerumi dobro izgledaju.

    Koje ugodno iznenađenje! Valjda su gledali previše 'Moderne obitelji' pa su i sami postali moderni.

    Ovo je prva fotografija splitskog para za koju možemo reći da je skroz OK. Na njoj čak i Kerum izgleda dobro. Tako da se njegova gospođa ne treba više skrivati iza velikih, tamnih sunčanih naočala.

    • +3
    Fani i Željko Kerum Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

    Fani je za poziranje spremno odjenula haljinu baloner, valjda po uzoru na Meghan Markle. Vidim da se listaju časopisu i klikaju portali, vremena se ima… Nabacila je i dobru torbicu, na kojoj se ističe Diorov znak. Ima se, može se.

    A vidimo i po njegovom boljem izgledu da i on ima više vremena ili je Fani uzela stvari u svoje ruke.

    Čiste pohvale za obitelj Kerum ovaj put, nažalost sam bih sebi skočio u usta da kažem nešto drugo…

    • +9
    Fani Kerum Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.