Estrada O MAJČINSTVU

Ivana Nobilo: Pia ima moje oči i Tonyjeve usne

Menadžerica i supruga pjevača Tonyja Cetinskog uživa u najljepšem razdoblju u životu. Kćer Pia je ostvarenje njezinih želja, kaže da je miks nje i Tonyja. Zanimljiva, tvrdoglava i uporna

'Pia me učinila boljom osobom; tolerantnija sam, strpljivija i blaža', kaže 33-godišnja Ivana Nobilo-Cetinski čija će kćerkica 13. siječnja proslaviti prvi rođendan.

'Jako se dobro osjećam kao mama, mogu reći da mi je ovo najljepše životno razdoblje', kazala je menadžerica za Extru koja je kćer rodila u riječkom rodilištu jer je tamo, kako kaže, našla otvorenost i razumijevanje. Kao pobornica prirodnog poroda nije željela epiduralnu anesteziju ni preveliko uplitanje liječnika u proces poroda. Njezin suprug, pjevač Tony Cetinski, u rađao je ušao tek kako bi prisustvovao rezanju pupčane vrpce.

'Fizički, Pia je miks mene i Tonyja: ima moje oči i njegove usne. Karakterno mi je strašno zanimljiva, silno je tvrdoglava i uporna. Već je dva tjedna drži faza kada nikome ne želi dati pusu', smije se Ivana koja je počela raditi četiri mjeseca nakon poroda.

'Za mene je najvažnije što sam se ove godine osjećala silno važno i korisno. Osjećam da je to što sam nekome dala život nešto najpametnije i najsuvislije što sam ikad napravila', govori mlada mama koja će Badnjak provesti u krugu obitelji.

'Samo da nas posluži zdravlje i malo sreće. Za ostalo ćemo zasukati rukave', poželjela je Ivana za 2010. godinu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više