na njegov 55. rođendan

Tony Cetinski svojoj dugogodišnjoj publici daruje rođendanski koncert u Areni Zagreb – pogledajte komentare publike

05.02.2024 u 13:47

Bionic
Reading

Slavit će se 35 godina uspješne karijere i Tonyjev 55. rođendan, a karte se prodaju velikom brzinom

Za Tonyja Cetinskog 2024. godina počela je iznimno dinamično, naime uz odličan duet za pjesmu „Sve ili ništa“ s glazbenikom Adijem Šoše, Tony je nedavno najavio i veliki slavljenički koncert u Areni Zagreb i to na njegov 55. rođendan, 31. svibnja. Na taj dan slavit će se i 35 godina više nego uspješne glazbene karijere, a Tonyja je vjerna publika nagradila odličnim odazivom jer karata za veliki koncert u zagrebačkoj areni skoro pa i više nema. U svega nekoliko dana, stvorio se veliki interes za koncertima diljem Hrvatske i regije.

U prvih sat vremena od objave, sustav za prodaju karata blokirao je zbog preopterećenosti i velike navale. Kako je interes publike zaista velik, Tony svojoj publici prepušta čak i odabir naziva koncerta koji nas očekuje u zagrebačkoj Areni. No, to nije sve, naime, komentari vjernih fanova i veliki interes publike daju naslutiti da se neće raditi samo o jednom slavljeničkom koncertu, već da će to biti slavljenička turneja, što bi za cijelu regiju bio najbolji poklon.

Tonyja je publika zaista nagradila, kako odazivom, tako i sjajnim komentarima i nadom da će se Tony pojaviti baš u njihovom gradu, a Tony ima zadatak da pokuša ispuniti želje svojih fanova, u što vjerujemo da će uspjeti.

Ulaznice za Tonijev zagrebački koncert 31. svibnja s početkom u 20 sati potražite u sustavu Eventim.