Estrada SHAKIRA:

'Biološki sat mi otkucava, želim dijete'

  • Autor: tportal.hr
  • 23.11.2009 8:50:50
  • 23.11.2009 8:03:00

Iako mnoge njene kolegice 32 godine ne bi smatrale 'poznim' godinama, pjevačica Shakira osjeća da joj biološki sat otkucava te stoga što prije želi imati dijete

Shakira (32) je priznala da jako želi dijete. Već je godinama u sretnoj vezi, a ona i njezin zaručnik Antonio de la Rua (36) spremni su za proširenje obitelji.

'Umirem od želje za djetetom. Oboje ga želimo. Ja bih željela dvoje, a Antonio troje djece. Vjerojatno nakon mog sljedećeg albuma, koji izlazi iduće godine, krećemo u akciju. Mislim da to ne bi moglo prije, budući da ću iduće godine biti puno na turneji. Zapravo, moj biološki sat već otkucava. Ne znam kako bih to opisala, ali to je sada već postalo biološka potreba', rekla je pjevačica.

Shakira tvrdi da je od prvog trenutka znala da je Antonio onaj pravi za nju. Prvi put ga je vidjela prije devet godina u jednom restoranu:

'Od trenutka kada je ušao, znala sam da je on taj. Buljila sam u njega sve dok se nismo upoznali još te iste večeri. Nakon toga, samo sam slijedila svoju intuiciju i sve je ispalo baš kako treba. Ta večer je za mene bila kao da sam dobila na lotu', priznala je Shakira.

Iako je ludo zaljubljena u svog Antonia, Shakira još ne planira svadbu: 'Mislim da je romantičnije da zauvijek ostanemo cura i dečko. Zadovoljni smo ovako. Naša je veza čvrsta i lijepa.'

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više