na dodjeli latin grammyja

Zlatni korzet i visoki prorez kao dobitna kombinacija atraktivne Shakire

17.11.2023 u 11:36

  • +2

Shakira

Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Shakira je sinoć slavila u Sevilli osvojivši čak tri nagrade na dodjeli latinskih Grammyja. S nagradama u rukama zablistala je sinoć u Sevilli u vrlo efektnoj kombinaciji! Crnu je haljinu visokog proreza unaprijedila zlatnim metalnim korzetom

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Latin Grammy koja je održana sinoć u Sevilli prava je zvijezda bila Shakira! Nastup vatrene kolumbijske zvijezde svi su željno iščekivali, a outfitom je u Španjolsku donijela look koji kombinira stil ratnice i Amazonke!

O Shakirinom outfitu dugo će se pričati jer je nikad popularniji korzet interpretirala na način da izgleda poput štita, što možemo shvatiti i vrlo slikovito s obzirom na dramatičnu situaciju prekida s Piqueom.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Dizajn njezinog outfita potpisuje Harris Reed, a moramo priznati da su uspjeli postići vrlo efektno izdanje!

Već efektnu crnu haljinu visokog proreza i dugačkog šlepa obogaćuje zlatni korzet. Visoki prorez otvorio je noge, a izrezi na haljini pokazali istreniranu liniju popularne pjevačice koja doživljava pravu renesansu karijere.

Metal korzeta nastavlja se i na cipele pa je Shakira odlučila obuti zlatne sandale s platformom.

Prije toga pjevačica je na svojim društvenim mrežama pokazala još jedan zanimljiv outfit.

Uz plesača Yeeremija Luga pokazala je svoju fleksibilnost poziravši u odijelu s mačkama s printom s potpisom Jean Paula Gaultiera

Inače, Shakira je sinoć imala vrlo uspješnu večer pa je tako kući otišla bogatija za čak tri nagrade i to u kategorijama za najbolji urban/fusion nastup, najbolju pop pjesmu i za pjesmu godine.