MAČKASTA ŽENA

Megan Fox: Nisam dama!

13.11.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Megan obožava mačke i kaže da je uvijek puna njihovih dlaka kada izlazi, pa smatra da uopće nije ženstvena

Glumica Megan Fox je u intervjuu za New York Times progovorila kakva je bila kao mala, zašto uvijek glumi negativke i tetovira se te kako to da ide van puna mačjih dlaka.

'Sjećam se da sam kao malena obožavala film 'Čarobnjak iz Oza' koji sam gledala stalno, ustvari bila sam opsjednuta njime. Mislim da sam inspirirana tim filmom počela govoriti mami da želim postati glumica. Nikada nisam imala želju raditi ništa drugo osim toga, ali nisam sigurna zašto', priča mlada glumica te objašnjava što misli zašto je uvijek angažiraju da glumi negativke.

'Plavuše su u većini, tako je i kod glumica, stoga me na castinzima biraju uglavnom za uloge negativki. Većinom su plavuše one koje su dobre, drage i ljubazne, a mi s tamnom kosom utjelovljujemo negativne karaktere.' Glumica je puna tetovaža po tijelu, a najpoznatija je ona s likom Marilyn Monroe

'Kada bih stavljala tetovaže, nikada ne bih puno razmišljala o tome, samo bih ih stavila. Marylin sam oduvijek voljela i divila joj se jer je svoje uloge ne samo glumila, već i živjela. Mislim da je to s psihološke strane jako interesantno', kazala je Megan, kojoj se sviđaju još neke ikone, pa kaže da će staviti sve poznate glumice kojima se divi na ruku.

Što se tiče Megan na malim ekranima: 'Sebe na volim gledati jer me je sram, ne volim niti govoriti pred puno ljudi. Kada ću imati djecu i važnije stvari kojima ću se u životu opterećivati - onda ću u miru moći gledati neke od svojih uloga.'

Iako je mnogi doživljavaju kao najseksipilniju glumicu na svijetu, ona za sebe kaže da uopće nije dama, već djevojka koja se pojavljuje s mačjim dlakama na hlačama jer voli te životinje.

'Obožavam mačke, imam ih doma. Kada izlazim, sva sam puna mačjih dlaka. Ja nisam dama, ja sam osoba koja izlazi van s puno mačjih dlaka na hlačama', zaključila je atraktivna crnka.