elegantan stajling

Baš kao Marilyn Monroe: Eva Longoria borila se s vjetrom u bijeloj satenskoj haljini

15.06.2023 u 11:04

  • +3

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna glumica uputila se u studio kod Sherri Shepard, no na ulicama New Yorka dočekao ju je snažan nalet vjetra koji joj je podizao haljinu

Glumica Eva Longoria u šetnji ulicama New Yorka doživjela je trenutak poput slavne Marilyn Monroe, boreći se s vjetrom koji joj je podizao bijelu satensku haljinu.

Prelijepa 48-godišnjakinja uputila se na gostovanje kod popularne Sherri Shepard, a za pojavljivanje u emisiji odjenula je elegantnu bijelu haljinu maksi kroja, s dubokim izrezom i otmjenim dugačkim puf rukavima.

Stajling je nadopunila brončanim cipelama na visoku petu i glamuroznim tankim naušnicama koje su savršeno pristajale na ravnu, raspuštenu kosu.

No, ovaj glamurozni outfit postao je problematičan kada su krenuli naleti vjetra koji su podizali haljinu i ostavljali glumicu u borbi kakvu je prošla slavna Marilyn Monroe u kultnom trenutku 1954. godine.

Dan ranije, Eva Longoria posjetila je The View studio u dojmljivoj biznis kombinaciji oversized krojenog sakoa i širokih hlača visokog struka koji je odisao chicom i udobnošću.

  • +4
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA