NEPOZNATO O PJEVAČU

Možete li zamisliti Novkovića u boksačkom ringu?

30.10.2014 u 10:23

Boris Novković,promocija albuma

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U 'Glazbenom showu' Dalibora Petka na Narodnom radiju tijekom gostovanja kantautora Borisa Novkovića slušatelji su otkrili nepoznate detalje iz njegovog privatnog života, ali i blistave karijere

Povodom izlaska 15. studijskog albuma 'Još sam uvijek tvoj' Borisa Novkovića, popularnog kantautora i glazbenika, Dalibor Petko mu je u svom 'Glazbenom showu' na Narodnom radiju priredio brojna iznenađenja pozvavši njegove kolege i prijatelje da o njemu otkriju nepoznato. Tako su slušatelji otkrili da je bivši talentirani nogometaš svojedobno razmišljao i o karijeri boksača.

'On ne odustaje od pravih treninga i odabrao je pravi put', rekao je Željko Mavrović, nekadašnji boksač, što je i Boris u jednom periodu želio postati. 'Boks je nevjerojatan sport. U jednom periodu želio sam silno biti boksač, ali to je užasno zahtjevan sport. Nisam dugo bio u ringu, ali ustrajem na trčanju i obaram osobne rekorde. Kako imam uređaj koji prati prijeđeni put, prošli mjesec istrčao sam 140 kilometara, a ovaj 120 kilometara dosad', rekao je pjevač kojem su se u eter javljale obožavateljice svih životnih dobi.

'Željela bih reći da sam svoju kćer nazvala upravo po njegovoj legendarnoj pjesmi 'Tamara'', rekla je jedna od slušateljica. Nakon četiri godine Novković je snimio novi materijal koji uspoređuju s njegovim prvim albumima, a naslovna pjesma nastavlja se na priču o Tamari trideset godina kasnije.

Napisao ju je sa svojim školskim kolegom Brunom Kovačevićom.

'Odlični smo prijatelji, a nisam znao da je on i dalje potajno pisao pjesme', rekao je Boris, a Bruno koji se javio u emisiju ispričao je da su se uvijek nadopunjavali.

'Dok smo igrali nogomet, Bruno je bio veznjak, a ja centarfor, i slagali smo se baš kao i dok smo pisali 'Tamaru'. Ja sam smislio dio 'Noćas sam ti opet sam', a on nastavio: 'Da me barem nešto udari'', prisjetio se Boris.