FASHION GURU

Toliko su svi loše odjeveni da za njih Grdović izgleda kao da je izašao sa stranica Vogue Uoma

  • 12.06.2023 u 15:22

  • Bionic
    Reading

    Kod nas je CMC jedan od rijetkih festivala koji se uspio održati. Vesela ekipa iz godine u godinu nastupa u Vodicama

    Ljeto je blizu, more još bliže, temperature rastu, ali ne kod svih… No to evidentno ništa ne znači za povratnika na pozornicu Miroslava Škoru, a on se popeo na binu u čemu drugome nego u trodijelnom crnom odijelu - crnom prsluku, crnoj košulji i crnoj kravati. Baš prigodan stajling za morski festival, a sigurno mu je i pjesma dramatična.

    Nažalost, CMC festival kao da je skup loše odjevenih, tako da niti Kedži nije pošlo za rukom da bude na nivou, a on se ipak koliko-toliko zna odjenuti. Odijelo, kao smoking s niskim prslukom na golo tijelo, nije bio najsretniji izbor prvenstveno zbog materijala. Jednostavno mu loše stoji.

    • +31
    15. CMC festival Izvor: Pixsell / Autor: SIME ZELIC/PIXSELL

    Volim crno i plavo i meni te dvije boje idu zajedno, ali ne u ovoj kombinaciji na Daliboru Petku. Pa da barem paze kako su voditelji odjeveni… Petko u rasparenom odijelu, tamnoplavog sakoa i crnih hlača, izgleda kao da je krenuo na politički skup u Šibensko-kninskoj županiji.

    Teško bih to mogao izgovoriti, ali lakše mi je napisati - za njih sve Grdović izgleda kao da je izašao sa stranica magazina Vogue Uomo. I što reći drugo nego da jedva čekam sljedeće izdanje CMC festivala.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.