TIK PRED POROĐAJ

Evo kako Nikolina uživa u trudnoći

22.10.2014 u 11:25

Bionic
Reading

Samo nekoliko tjedana prije porođaja, lijepa televizijska voditeljica objavila je na svom Facebboku profilu djelić kućne atmosfere

U svom domu u Beogradu Nikolina Ristović uživa u posljednjim danima trudnoće. Društvo joj pravi njezin pas – pomeranski špic, kojem je lijepa televizijska voditeljica nadjenula ime Arthur zbog njegovog kraljevskog držanja.

'Na lijevom boku... sve prema propisima. A neki na leđima, sa sve četiri u zraku' – opisala je kućnu atmosferu lijepa trudnica.


Ona i njezin suprug, dvije godine mlađi beogradski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović uskoro će postati roditelji djevojčice kojoj još nisu odabrali ime. I njoj i suprugu Vidoju to će biti druga kćerka. Voditeljica iz prethodne veze ima 17-godišnju kćer Hanu, a Vidoje je otac petogodišnjakinje.

Diplomirana produkt dizajnerica, 39-godišnja Nikolina Ristović ovih dana intenzivno preuređuje postojeću garderobu u dječju sobu čemu se iznimno raduje. Budući da je ponosna vlasnica diplome dizajna na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, nije joj potrebna pomoć stručnjaka.