chic stajling

Nikolina Ristović pokazala fotografiju na kojoj je u vrućim hlačicama, a komplimenti padaju na sve strane

23.12.2021 u 22:10

Bionic
Reading

Voditeljica, kostimografkinja i odnedavno dizajnerica je nedavno oduševila je novom frizurom. Odlučila se na posvjetljivanje osvježenih vrhova, ali i za šiške, a sada je odlučila pokazati fotografiju u izdanju kakvom smo je već vidjeli

Da ima stila, to već odavno znamo, no Nikolini Ristović doista sve stoji pa s razlogom slovi za jednu od najzgodnijih domaćih slavnih dama i redovito se nalazi na listama najbolje odjevenih.

'Kom je zima - ima pravo! I meni je. Dressed to impress? Čekam prehladu da se javi u headquarters', opisala je Nikolina Ristović najnoviju objavu i za nju zaradila mnoštvo komplimenata. Gornji dio njenog outfita čini predimenzionirana šarena košulja s kožnim detaljima koju je i struku stegla remenom, a obula je robusne bijele tenisice ukrašene kristalićima.

Isti takav stajling zgodna voditeljica je pokazala 2018. kad se pojavila na modnom događaju Bipa Fashion Hr.

Podsjetimo, Ristović bacila se u modne vode - njezin brend Guilty or Innocent, za djecu i roditelje, prošle godine u prosincu ugledao je svjetlo dana. Riječ je o ekološki osviještenom brendu s eko certifikatom koji je, prema riječima njegove osnivačice, namijenjen hrabrim urbanim klincima i njihovim roditeljima. Prošli tjedan je pozirala u crvenoj trenirci svog brenda Brigitte uzorka koju je opisala kao 'zvijezdom svih blagdanskih minglanja'. Nikolina je poznata po svom odličnom stilu odijevanja i spajanja 'nespojivih' komada pa je taj put trenirku nosila uz štikle.

  • +12
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL