PONOSNA MAJKA

Sjećate se Korine Longin? Evo kako uživa u SAD-u!

21.10.2014 u 10:29

Korina Longin

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Bivša manekenka Korina Longin Starr u Los Angelesu uživa sa svoja dva muškarca, suprugom Fredrom i šestomjesečnim sinčićem koji joj je iz temelja promijenio život

Otkako je u ožujku rodila svoje prvo dijete, manekenka Korina Longin Starr ne skriva neizmjernu sreću. U potpunosti je promijenila životne prioritete, a sa suprugom, 15 godina starijim reperom Fredrom svaki dan iznova uživa u novonastaloj obitelji. Po mnogima jedna od najljepših hrvatskih manekenki u tajnosti se udala 2007, o čemu nije obavijestila ni obitelj ni prijatelje.

Korina je 2000. zamrznula manekensku karijeru te se posvetila sebi, ljubavi i obitelji. Iako u rodnu Hrvatsku ne dolazi često, sa svojim prijateljima redovito je u kontaktu putem društvenih mreža, a na njima su mnogi prvi put i vidjeli njezinog sina kojemu su nadjenuli ime Princeton River. Koliko je majčinstvo promijenilo ovu 31-godišnju ljepoticu i koliko ju je sin usrećio, dokazuju i njezine brojne poruke.


'Moj anđeo… Osjećam se kao najsretnija žena na svijetu kada se budim uz ovog slatkiša. Moj mali princ… najveća ljubav koju sam ikada upoznala', napisala je pokraj fotografija sinčića. Kada je pak rodila, Korina je također na Instagramu objavila brojne poruke sreće zbog majčinstva.

'Moje srce i moja duša, moj sin. Najveći blagoslov mog života. Na svijet sam donijela malog, savršenog anđela. Srce mi nikad nije bilo tako ispunjeno. Fredro i ja neprestano gledamo u njega, ljubimo ga i držimo ga u naručju. Blagoslovljeni smo ovim malim prekrasnim dječakom. On je više od onoga o čemu smo sanjali. Mi smo u raju', napisala je tada ponosna majka, a svoju je sreću pronašla u Los Angelesu.