UŽIVAJU U BEOGRADU

Dubravka i Tony Cetinski su nerazdvojni

01.10.2014 u 09:24

  • +3

'Tony Cetinski u Beogradu'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Dubravka i Tony Cetinski spojili su ugodno s korisnim. Proteklih su dana zajedno uživali u Beogradu gdje je Tony snimio videospot za pjesmu 'Zabluda' koju izvodi u duetu sa Željkom Joksimovićem

Da Tony Cetinski za sebe uvijek odabire samo najbolje, dokaz je i njegova supruga Dubravka koja mu je najveća podrška u svemu što radi. Vjerna pratnja na njegovim nastupima i snimanjima, i ovoga puta bila je Tonyju podrška tijekom snimanja novog spota za duet sa Željkom Joksimovićem. Prije izlaska pred kamere, osim stilista Stefana Orlića, Dubravka se pobrinula da Tony zabljesne u punom sjaju.


Videospot za pjesmu 'Zabluda', čiju glazbu i aranžman potpisuje Željko Joksimović, a tekst Luka Bulić, snimljen je u beogradskom Domu sindikata, pod redateljskom palicom Renata Renierra.

Prijateljsko ozračje na setu i opuštena atmosfera između dva glazbenika i prijatelja dalo je ovoj ekranizaciji poseban pečat. 'Željko i ja smo veliki prijatelji. Nitko u ovoj pjesmi nije odstupio od svog glazbenog izričaja. Kada sam je čuo prvi put, odmah me je kupila upečatljivom melodijom. Strpite se još desetak dana, uvjeren sam da će se svima svidjeti', rekao je Tony Cetinski i najavio koncert koji će zajedno sa Željkom Joksimovićem održati 31. listopada u novosadskoj dvorani Spens i tom prilikom publici prvi put uživo predstaviti novi duet.