NEVEN CIGANOVIĆ:

'Naša svijest teži trashu'

19.12.2008 u 13:50

Bionic
Reading

Modnog stilista Nevena Ciganovića uskoro ćemo sve češće gledati na malim ekranima u ulozi komentatora svih važnijih događanja u svijetu showbizza, a o domaćim zvijezdama kaže da ima puno onih koji su neopravdano poznati

Modni stilist Neven Ciganović uskoro će postati modni komentator u RTL-ovoj emisiji 'Exkluziv'. Svojim novim poslom nije nimalo iznenađen jer, kako je rekao, do suradnje nije došlo nimalo slučajno. 'S obzirom da sam bio dio RTL-ovog Celebrity Big Brother reality showa, bilo je nekako logično da svoju televizijsku karijeru i započnem upravo na toj televiziji', rekao je Neven.

Tvrdi da mu to neće biti nimalo teško raditi jer je za vrijeme boravka u Americi snimao razne showove za MTV kanal, a kako sam kaže, veliki je obožavatelj televizije, te nastoji što više vremena pratiti televizijski program.

Što se tiče posla stilista, Neven kaže da ga se već zasitio, s obzirom na to da je u tim vodama već više od 15 godina. 'Jednostavno ga više nisam radio s guštom. Sada jako rijetko radim kao stilist, osim ako je riječ o jako dobro plaćenom poslu ili ako se radi zaista o nečemu što će me na kraju zabaviti', otkrio je Neven za prilog Novog lista Petkom.

O hrvatskim celebrityjima, s kojima će se Neven na novom poslu sigurno puno baviti, kaže da kod nas ima jako puno ljudi koji su neopravdano poznati. 'To je zato jer je naša svijest takva i težimo trashu, tako da je dovoljno da se samo uslikate uz nekog pa da već sutra o vama pišu. Opet mislim da je to i normalno, mi smo jedna vrlo dosadna zajednica, i baš su nam potrebni razni freakovi kako bi nas uveseljavali', rekao je Neven.