TO MOŽE SAMO DICAPRIO

O ovakvom odlasku u Brazil možete samo sanjati

13.06.2014 u 22:44

Bionic
Reading

Ni slavni glumac Leonardo DiCaprio nije odolio nogometnoj groznici te se uputio u Brazil, ali u pravom celebrity aranžmanu

Leonardo DiCaprio uživo prati sve utakmice SP-a u Brazilu i vatreno navija s trbina. U Brazil je Leonardo stigao na luksuznoj jahti koju je iznajmio od šeika Mansoura bin Zayed Al Nahyana, a na njoj plovi sa svojim 21 prijateljem.

Cijena luksuzne jahte koja je duga 146 metara procjenjuje se na vrtoglavih 400 milijuna funti, a slovi za petu najveću jahtu na svijetu, prenosi Daily Mail.

 


Leo je viđen i kako vatreno navija s tribina u Areni Corinthians u Sao Paolu za vrijeme utakmice između Hrvatske i Brazila, a slavni glumac je tom prigodom oko vrata nosio brazilski navijački šal. Naime, Leo je veliki ljubitelj Brazila pa tako otvorenje ovogodišnjega SP-a u Brazilu jednostavno nije mogao propustiti.

Tijekom utkamice Leo nije želio biti prepoznat među navijačima te je nosio kapu i tamne sunčane naočale, a kada su ga navijači oko njega pokušali fotkati, u pomoć mu je priskočio jedan od prijatelja koji se ispriječio između fotića i Lea. Šuška se i kako Leo svoju djevojku Toni Garrn, manekenku iz Njemačke, nije poveo sa sobom u Brazil.