Rose Bertram

DiCaprijeva navodna nova djevojka ne skida osmijeh s lica, a pokazala je i zanimljiv stajling

14.03.2023 u 12:36

  • +5

Rose Bertram

Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Iako nije bila pratnja poznate zvijezde na Oscarima, manekenka Rose Bertram pozornost je privukla ležernim izdanjem u kojem je prošetala sljedeće jutro. Odijelo je kombinirala s tenisicama i postigla sjajnu kombinaciju

Manekenka Rose Bertram nije se pridružila svom dečku Leonardu DiCapriju na glavnoj svečanosti ni na zabavi nakon 95. dodjele Oscara, no zato je sljedeće jutro zablistala u casual izdanju. Da je bila uz popularnog glumca na Oscarima sigurno bi prošetala glamurozan outfit, no i ovaj opušteniji jednako je zanimljiv.

I dok je Leonardo DiCaprio vjerojatno još spavao, umoran od sinoćnje zabave, manekenka s kojom ga se u zadnje vrijeme povezuje 'skoknula' je po kavu u business casual izdanju koje odvažno kombinira neke donedavno nespojive elemente - odijelo i tenisice.

Tamnosivo odijelo isticali su zlatni gumbići, a manekenka ga je kombinirala uz jednostavnu crnu majicu okruglog ovratnika, crne sunčane naočale i crnu Hermes torbicu. Elegantno odijelo sparila je uz bijele Nike tenisice s plavim simbolom brenda pa je cijela kombinacija izgledala vrlo urbano.

Leonardo DiCaprio nije joj se pridružio na kavi, a noć ranije proveo je na dodjeli nagrade Oscar te tradicionalnoj zabavi poslije same dodjele. Na istoj zabavi bila je i manekenka Gigi Hadid, s kojom se glumca također povezuje već nekoliko mjeseci. Također, šuškanja su sve glasnija otkad su proveli cijelu noć pričajući na zabavi prije dodjele nagrada Akademije.

  • +115
Poznati na zabavi Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / CRASH/IMAGESPACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA