NOVI ESTRADNI PUNKT

Severina otvorila restoran vlasnika Ludnice

28.08.2009 u 13:41

Bionic
Reading

Na otvaranju restorana Croatica, vlasnika narodnjačkog kluba Ludnica Gorana Obradovića Pište i glazbenog menadžera Edwina Softića, okupio se veliki broj estradnih djelatnika, od Severine i Danijele Martinović do Meštra i Gianne Apostolski

Na otvaranju novog restorana u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici okupio se veliki broj estradnih zvijezda i zvjezdica. Razlog nije bio ekskluzivna hrana (koje zasigurno nije manjkalo) ili nedostatak društvenih događaja četvrtkom navečer, već suvlasnik restorana – poznati glazbeni menadžer Edwin Softić. On je s Goranom Obradovićem Pištom otvorio restoran Croaticu, koji će svakodnevno biti otvoren do četiri sata ujutro.

U redu za slasne zalogaje i poziranja pred fotografima stajala je poduža lista pjevač(ic)a, manekenki, glumica, a našao se tu i pokoji nogometaš. Tako su podršku Softićevu i Obradovićevu restoranu dali Severina i Danijela Martinović, Robert i Anica Kovač, glumice Sonja Kovač, Nada Abrus i Ankica Dobrić te televizijska lica Iva Gačić, Davor Meštrović i Gianna Apostolski.