VJEČNI DJEČAK

Saša Lošić: 'Oženit ću se ove godine!'

12.08.2009 u 10:34

Bionic
Reading

I famozni je Loša, jedan od najvećih miljenika ženske publike u bivšoj državi, odlučio stati pred oltar sa svojom dugogodišnjom ljubavi, Slovenkom Špelom

'Stalno odgađam sastanak sa samim sobom, no ovo su godine u kojima ću morati rješavati i te stvari. Ali da, namjeravam se oženiti ove godine', izjavio je Loša za Story.

Saša Lošić, koji je zvjezdani status zaradio u jednoj od većih jugoslavenskih glazbenih atrakcija Plavom orkestru, govoreći o braku i djeci priznaje da je svjestan da je neke vlakove propustio, no za to krivi svoju 'kasnu zrelost', koju smatra tipičnom za glazbenike. Svoju je djevojku sreo prije petnaest godina, no nije joj pristupio smatrajući da 'nije on te sreće'. Predomislio se tri mjeseca kasnije, kada ih je prst sudbine opet nanio jedno drugome na put.

Iako trenutačno živi u Sloveniji, Lošin je davni san preseliti na Hvar, kamo dolazi od ranog djetinjstva budući da je njegova obitelj tamo imala kuću. 'Na Hvaru sam od prve godine i želim ovdje ostarjeti', sentimentalno je priznao, dodajući da mu je najveći ponos to što ga otočki barbe često zovu da sjedne s njima na klupu.