KRONOLOGIJA JEDNE LJUBAVI

Jači su od razvoda i 30 godina razlike

22.04.2014 u 10:28

  • +11

Ana Rucner

Izvor: Promo fotografije / Autor: Privatni album

Bionic
Reading

On je bio jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja, a ona mlada violončelistica u usponu. On je ulazio u peto desetljeće života, a ona u drugo. Među njima je zaiskrilo u ljeto 2004.godine, a onda je ona uzela stvar u svoje ruke. Ana Rucner zaprosila je Vladu Kalembera

'Dat ću sve od sebe da naša ljubav potraje, svojeg Vladu neću tek tako pustiti', rekla je Ana u početku njihove veze, koja ove godine slavi cijelo jedno desetljeće. Za Božić 2005. godine stigao im je najljepši dar, Anina trudnoća. Vječni neženja i mlada violončelistica vjenčali su se u svibnju 2006. u zagrebačkoj općini Medveščak. Lijepa trudnica blistala je u zlatnoj haljinici do koljena i s buketićem cvijeća u ruci, dok je mladoženja za svečani dan odabrao crne hlače i tamnoplavi sako. Skromni par s obitelji i najbližim prijateljima slavio je kod kuće, bez glamura, pompe, medija i restorana.

Ana i Vlado više su puta jasno davali do znanja kako smatraju kako je razlika između njih neprirodna, međutim njihova ih ljubav već deset godina demantira. Često su se znali i šaliti na račun godina pa su jednom otvoreno priznali kako im je smiješno kada Anina majka Snježana dođe u njihov dom pa im postavi pitanje: 'Djeca, jeste li gladni?'. Naime, poznato je kako je Vlado generacija Aninih roditelja Dragana i Snježane Rucner, a poznaju se još iz školskih dana dok su zajedno pohađali Glazbenu akademiju u Gundulićevoj ulici u Zagrebu.


U kolovozu 2008. dobili su sina Darijana, a Vlado je svoju dragu bodrio tijekom poroda i njihova obiteljska idila poprimila je sasvim novu, još ljepšu dimenziju. Anina karijera ubrzo je krenula uzlaznom putanjom, no unatoč brojnim angažmanima, više puta je naglašavala kako se trudi uskladiti karijeru i obitelj.

'Vlado je čovjek kojega se voli, a ja ga volim na svoj jedinstven način. Kada je riječ o godinama, brojka 30 je sama svoj odgovor! Naravno da se osjeća razlika. Imamo različite poglede na svijet, veliku oscilaciju u životnim iskustvima, čak smo i karakterno dva svijeta. Osjetila sam to u prvim danima i svega sam bila svjesna, ali mi to nikada nije smetalo, jer sam svog supruga prihvatila takvog kakav jest', rekla nam je nedavno Ana koja o svojem suprugu uvijek govori u superlativima, naglašavajući kako joj je Vlado najveća podrška.

Kada su se rujnu prošle godine pojavile glasine oko razvoda oboje su to rapidno demantirali. Vlado je sve okrenuo na zezanciju. 'Nazvao me Tutić i pitao: 'Je li moguće da je Ana našla nekog starijeg od tebe?'' Ani nimalo nije bilo do smijeha. U samo tjedan dana izgubila je pet kilograma.

'Toliko se trudim uskladiti svoju karijeru s majčinstvom i brakom, toliko mi je stalo da uspijem i da svi budemo sretni, toliko se stalno brinem da svima ugodim da počesto na sebe i zaboravim pa ne mogu razumjeti zašto sam se bez ikakva razloga našla u žiži interesa', rekla je Ana tada.

Svojim su poljupcima i zajedničkim koncertom demantirali glasine, a pristankom na sudjelovanje u showu 'Zvijezde pjevaju' gdje će se natjecati kao par dokazuju da savršeno funkcioniraju i na privatnom, ali i na poslovnom planu.