FASHION GURU

Gradonačelnika Tomaševića imali smo priliku vidjeti s kravatom, a to je rijetkost za njega pa sada znamo da ipak pazi na svečane događaje

  • 28.12.2022 u 11:57

  • Bionic
    Reading

    Na tradicionalnom božićnom koncertu u Ciboni vidjeli smo zanimljive stajlinge, od Doris Pinčić u zlatnoj haljini do Mie Dimšić u crvenom izdanju, a u blagdanskom duhu i bez omiljenih starki pojavio se i Dražen Žerić Žera, dok je zagrebački gradonačelnik za ovaj događaj ipak stavio kravatu

    Božićni koncert u Ciboni otvorio je zagrebački gradonačelnik Tomašević. Imali smo ga priliku vidjeti s kravatom, a to je rijetkost za njega pa sada znamo da ipak pazi na svečane događaje i u skladu s time se i malo dotjera. Istina, mogao je odjenuti cijelo odjelo, ne bi škodilo, a i bilo bi svečanije.

    Bio je to tamo jedan zanimljiv miks, Žera sa svojom prepoznatljivom frizurom ovaj put nije bio u starkama, vjerojatno jer u njih ne stanu ulošci, a nosieo je i odjelo, a to stvarno nemamo baš često priliku vidjeti, zato pohvala, to je najbitnije.

    Kalember je igrao na sigurno - bio je u crnini. Ne znam kako nekome padne na pamet da na svečani koncert i to još božićni, dođe u crnini. Mogao je barem kravatu, leptir mašnu ili barem rupčić imati u nekoj boji, npr. crvenoj pa bi i skladnije izgledao s Bagarićkom na pozornici.

    • +21
    Tradicionalni koncert Božić u Ciboni Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.