DREW BARRYMORE PRIZNALA:

Ne bih dopustila kćeri da se slika za Playboy

21.01.2014 u 18:32

Bionic
Reading

Slavna glumica Drew Barrymore priznala je kako ne bi bila oduševljena da joj kći odluči krenuti njezinim stopama i pozirati za magazin Playboy

U intervjuu za ABC News Drew Barrymore, koja je u šestom mjesecu trudnoće, priznala je da ju je majčinstvo promijenilo i da danas drugačije gleda na neka svoja prošla iskustva.

‘Drago mi je što sam imala osjećaj slobode jer se sada tako ne osjećam. Volim sva izlaganja, zabave, nesavršenosti i to što nikad nisam glumila da mi je život savršen’, rekla je 38-godišnjakinja koja čeka curicu s Willom Kopelmanom.


Ipak, kad ju je novinarka pitala što bi učinila da joj Olive, koja danas ima dvije godine, sa 18 ili 19 kaže da želi pozirati za Playboy, Drew nije bila toliko fleksibilna premda je sama pozirala za taj magazin sa 19 godina. ‘Ne bih joj dopustila. Mislim da ne bih. Pokušala bih utjecati na nju da to ne radi jer bi moji životni izbori trebali utjecati na nju’, rekla je glumica.

Premda svoje odrastanje ne bi poželjela nikome, Barrymore se ne bi mijenjala za iskustvo. Već sa 13 godina je završila u Klinici za odvikavanje zbog ovisnosti o alkoholu i drogama, nakon čega je pokušala samoubojstvo.