I NJOJ SE DOGAĐA

Oko čega se još uvijek predomišlja Niki Pišek?

13.05.2013 u 07:00

  • +18

Poznati na drugoj večeri Dreft Fashion Weeka

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midžor / Pixsell

Bionic
Reading

Uvijek odjevena po posljednjim modnim trendovima, voditeljica Nikolina Pišek otkrila nam je da i ona zna dugo stajati ispred ormara razmišljajući što će obući, da smatra kako je u modi najvažnija mašta te da je stalno u pričama o svom skorom vjenčanju

U ubojitoj, trendi zelenoj haljinici koja je u gornjem dijelu naglašavala njezine bujne grudi, a u dijelu suknje nizala se u volanima, pokupila je Nikolina Pišek proteklog vikenda svu pozornost na modnom spektaklu Dreft Fashion Week Zagreb.

'Svako malo mi se dogodi da nisam zadovoljna nekom svojom modnom kombinacijom, pa se presvučem, iako je to više slučaj kad su u pitanju nekakvi važniji izlasci. S dnevnim stylingom ipak nemam tih problema', iskrena je Nikolina.

'Podržavam domaće dizajnere, imam neke njihove kvalitetne komade, nosim, primjerice, Aleksandru Dojčinović, Mrvoša i još poneke. Volim kombinirati dizajnerske komade s high street brandovima, a u ponudi danas ima toliko dobrih marki da bi bio grijeh izdvojiti bilo koju. I kažem - uz malo mašte se može svašta', rekla je Nikolina Pišek.

Na pitanje je li sve spremno za vjenčanje, Nikolina je kroz širok osmijeh rekla: 'Joj, ne bih opet o vjenčanju, već sam sama sebi dosadila pričama o tome.'

Lijepa voditeljica priprema se, naime, za vjenčanje sa srpskim poduzetnikom Vidojem Ristovićem, a romantična destinacija za skorašnji veliki događaj je Azurna obala.