PRAVA LJUBAV

Igor Štimac jako se promijenio

27.03.2013 u 10:22

Bionic
Reading

Sudeći prema ponašanju Igora Štimca nakon nogometne utakmice sa Srbijom, naš se izbornik jako promijenio pa tako sada umjesto slavlja do dugo u noć bira mirne dane s obitelji

Nakon pobjede nad reprezentacijom Srbije hrvatski nogometni izbornik Igor Štimac zaputio se odmah u Split umjesto na slavlje. Iako su njegovi igrači, ali i brojni drugi suradnici slavili do dugo u noć, Štimac je odlučio vratiti se kući, svojoj obitelji, piše magazin Story.

Odmah nakon utakmice Igor je razgaljen dao novinarima izjave, ali se nije dugo zadržavao, nego je sjeo u automobil i oko ponoći napustio Zagreb, a u Split je stigao u kasnim noćnim satima. Doma su ga čekali partnerica Lana Bucat te njihov jednogodišnji sin Ivan.

'Ivan se ugodno iznenadio kad me jutros ugledao', napisao je Štimac na Facebooku uz fotografiju preslatkog mališana jutro nakon utakmice. Kako piše Story, izbornik je jutro započeo mirno uz obitelj, čija mu je potpora, kako je često sam isticao, najvažnija.

Čini se da se Igor Štimac posve smirio. Umjesto slavlja i dugih noćnih izlazaka, radije bira društvo svoje obitelji i miran životni tempo.