INTIMNO SLAVLJE

Dečko iznenadio Blake Lively za rođendan

31.08.2012 u 18:23

Bionic
Reading

Ryan je prije veze s Blake bio u braku sa Scarlett Johansson, a Blake je bila u kratkoj vezi s Leonardom DiCaprijom

Ryan Reynolds svoju djevojku Blake Lively počastio je finim kolačem s kikiriki maslacem za njezin 25 rođendan. Par je uživao u vremenu koje su proveli zajedno, a izvor tvrdi da se uopće nisu osvrtali oko sebe.

'Bili su jako nježni jedno prema drugom', rekao je izvor.

Ryan je prije veze s Blake bio u braku sa Scarlett Johansson, a Blake je bila u kratkoj vezi s Leonardom DiCaprijom. Blake Lively jedna je od najtraženijih mladih glumica u Hollywoodu, a nedavno je glumila u trileru Olivera Stonea 'Savages'.

Iako ima sjajnu liniju, zavodljiva Amerikanka tvrdi da gotovo nikada ne vježba kako bi bila u formi, nedavno prenosi Daily Mail

'Ja sam zbilja grozna po pitanju tjelovježbe. Bojim se da ću morati to naučiti na teži način. Previše volim hranu, a kako je moja obitelj s juga, hrana koja mi se sviđa nije baš najbolja za liniju', izjavila je ova nova modna ikona koju obožava i Anna Wintour iz Voguea:

'Ima dana kada nisam zadovoljna time kako izgledam jer ne mogu ući u vlastitu odjeću. Onda cijeli tjedan jedem kvinoju i ponovno se osjećam dobro.'

Lively je također izjavila kako joj je u prevrtljivom Hollywoodu važno da se može osloniti na svoju obitelj i bliske prijatelje.