blake lively

Outfit s potpisom Chanela popularna glumica začinila spornim cipelama

04.03.2024 u 13:00

  • +3

Blake Lively i Ryan Reynolds

Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Blake Lively često možemo vidjeti kako šeće ulicama New Yorka noseći komade za kojima se svi okreću, a sada je za večernji izlazak s Ryanom Reynoldsom 'isfurala' čak nekoliko takvih

Ormar poznate glumice Blake Lively prepun je zanimljivih i vrijednih komada, baš kao što je bio i ormar fiktivne junakinje Serene Van Der Woodsen, popularne njujorške it-djevojke koju je glumica utjelovila u seriji 'Tračerica'. Baš kao i Serena, Lively je velika obožavateljica šetnji po ulicama Velike Jabuke, a njezinog posljednjeg outfita ne bi se posramila ni sam Serena.

Popularna je glumica dobro poznatim ulicama prošetala 'ruku pod ruku' sa svojim suprugom Ryanom Reynoldsom, a njezin casual outfit za večernji izlazak obilježili su komadi koji su ljubiteljicama mode itekako 'zapali za oko'.

Uz vesticu i šljokastu crossbody torbicu s potpisom francuskog luksuznog brenda Chanel, glumica je odjenula široke traperice sa zakrpama i tamnoplavi oversized kaput od kojeg se ove zime ne odvaja.

Međutim, outfit je začinila cipelama koje mnogima nisu 'po guštu'.

Riječ je o modelu Tasman koji je nastao u suradnji brendova Ugg i Opening Ceremony, a ovu obuću krasi i velika kopča na ristu. Iako glumica ima ove lakirane kožne cipele i u smeđoj boji, sada se odlučila za one u bijeloj s visokom crnom platformom.

BEZ DJECE

Vrijeme samo za njih: Dobro raspoloženi Blake Lively i Ryan Reynolds u šetnji

Pogledaj galeriju