SAMA KOD KUĆE

Isabella Cruise neće se pridružiti scijentološkom Sea Org-u

25.08.2012 u 19:38

Bionic
Reading

Isabella Cruise, kći Toma Cruisea, neće se pridružiti strogom scijentološkom redu Sea Org kako se šuška, no njezin dečko je već na jednom od posjeda gdje prolazi scijentološku 'obuku'

Sea Org se navodno vodi iz 'Zlatne baze' koja se nalazi oko 150 kilometara od Los Angelesa u Kaliforniji. Cijeli kamp je okružen bodljikavom žicom te nizom raznih nadzornih mjera.

Osim mjera zaštite, u kampu postoje golf igralište, smještaj za članove, zgrade s učionicama te vila koja vrijedi oko deset milijuna dolara – navodno sagrađena za povratak vjerskog vođe Hubbarda koji je preminuo 1986.

Isabella Cruise, prema raznim glasinama, trebala je slijediti svog dečka u Sea Org gdje je on već na 'obuci', no čini se da se to neće dogoditi. Kći Toma Cruisea ostat će gdje jest, a razlog što se mislilo da bi se mogla pridružiti svom dečku Eddieju Frencheru jest da je i sama mislila da neće izdržati bez njega, što je i napisala na svom blogu.

Jedan od navodnih razloga zašto se Katie Holmes razvela od Toma Cruisea bio je strah od prisiljavanja Suri da se pridruži Sea Org-u.