Estrada 'ŽIVOT IDE DALJE'

Ostavljena Lana ništa ne zamjera Ćorluki

Unatoč tome što je mislila da je našla ljubav svog života, nakon što se našla u ljubavnom trokutu i nakon što se Vedran Ćorluka ipak skrasio s Frankom, Lana nikome ništa ne zamjera

Mlada poduzetnica i studentica psihologije u Londonu Lana Gadža Čermak, koju je javnost najprije upoznala kao novu djevojku fatalnog nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke, a onda je shvatila da se između pjevačice Franke Batelić i Vedrana Ćorluke ipak dogodila ljubav, nikome ništa ne zamjera, a nedugo nakon prekida i sama ponovno ljubi.

'Jedna je francuska spisateljica jednom rekla: 'Volim svoju prošlost. Volim svoju sadašnjost. Nije me sram zbog onoga što sam imala i nisam žalosna što to više nemam.' Ni za čim u životu ne žalim, pa ni za ovim. Za sve postoji neki razlog', rekla je Lana Gadža Čermak za Story, dodajući da ne želi stati na put novoj ljubavi i da živi punim plućima.

'Pokušala sam sve sagledati objektivno, okružila sam se ljudima koji me vole i koje ja volim. Život ide dalje!', rekla je Lana za Story.

205268,205262,208171,204935
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više