IZGLEDA SENZACIONALNO

Stajling za čistu peticu Franka je zaokružila genijalnim čizmama koje kradu poglede

18.12.2023 u 11:04

Bionic
Reading

Glazbenica Franka Batelić bila je u središtu pozornosti na otvorenju trgovine Lunilou u zagrebačkom Kaptol centru, novom projektu Izabel Kovačić

Poznata po svojim upečatljivim kombinacijama, lijepa glazbenica i supruga Vedrana Ćorluke izgledala je bez greške u još jednom chic izdanju koje joj je odlično pristajalo.

Da su hlače s efektom kože uvijek sjajna opcija za večernje modne kombinacije, dokazala je i Franka na otvorenju trgovine privukavši mnoge poglede u svom stajlingu.

UZ POZNATu PODRŠKU

Izabel Kovačić plijenila elegancijom na otvaranju vlastite trgovine u Zagrebu

Pogledaj galeriju

Zanimljiv kardigan s bijelim detaljima i šire crne hlače tzv. barrel kroja izgledali su odlično u ovoj kombinaciji, a upotpunila ju je modnim klasikom, svestranim bijelim T-shirtom, i trendi čizmama, kojima posljednjih nekoliko sezona ne opada popularnost - kaubojkama. Bezvremenske i cool tzv. western čizme svakom će stajlingu udahnuti zanimljivu novu vibru, a Franka se odlučila za varijantu od sjajne crne kože sa srebrnim vrhom te s potpisom britanske modne kuće Alexander McQueen.

Stajling je podignula i crnom Chanelovom kožnom torbicom.

Odličan make up i jednostavna ravno isfenirana kosa zaokružili su ovo modno izdanje bez greške.

Nakon najave lansiranja novog brenda, nazvanog Izakova, Izabel Kovačić, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, u zagrebačkom Kaptol centru otvorila je trgovinu, u potpunosti opremljenu asortimanom Luniloua. Podršku su joj dali i mnogi poznati, pa su ovom događanju, osim Franke, nazočili Nika Turković, Anita Dujić Broadfoot, Marin i Kristina Čilić, Sarah Josipović i dr.