ZAGARANTIRANA ZABAVA U KARLOVCU

Besplatan prijevoz na Karlovačke dane piva

14.08.2012 u 12:06

Bionic
Reading

Posjetiteljima ovogodišnjih, 26. Dana piva Karlovačka pivovara organizira besplatan i siguran prijevoz

Karlovačka pivovara snažno podupire odgovorno konzumiranje alkohola. Svojim odraslim potrošačima i posjetiteljima Dana piva želimo omogućiti uživanje u omiljenom pivu, ali i siguran povratak kući. Zbog toga smo organizirali posebne besplatne povratne linije.

Za posjetitelje iz Zagreba, organiziran je besplatan prijevoz vlakom, petkom i subotom za vrijeme trajanja manifestacije (24. kolovoza, 25. kolovoza 31. kolovoza i 1. rujna). Polazak sa zagrebačkog Glavnog kolodvora je u 19.05 sati , a povratak s karlovačkog željezničkog kolodvora je u 1.10. Za posjetitelje iz Zagreba organizirana je i posebna autobusna linija koja će ih voziti od karlovačkog željezničkog kolodvora do ŠRC-a Korana gdje se održavaju Dani piva.

Za posjetitelje iz okolice Karlovca bit će organiziran besplatan prijevoz iz Duge Rese i Ozlja, i to petkom, subotom i nedjeljom (24. kolovoza, 25. kolovoza, 26. kolovoza, 31. kolovoza, 1. i 2. rujna). Polazak iz Duge Rese, odnosno Ozlja je u 19 sati, a povratak s Dana piva u jedan sat. Za svaku relaciju na raspolaganju je po jedan autobus.

Karlovačka pivovara i ove je godine generalni sponzor najpoznatije pivarske manifestacije u Hrvatskoj, Karlovačkih dana piva. Dani piva održat će se od 24. kolovoza do 2. rujna na Športsko-rekreacijskom centru Korana u Karlovcu. Karlovačka pivovara će, kao i svake godine, imati svoj šator s programom posebno osmišljenim za ovu prigodu.