POŽELJELA MU SREĆU

Prva supruga Toma Cruisea progovorila o njegovom razvodu

08.08.2012 u 12:30

Bionic
Reading

Glumica Mimi Rogers, jedna od bivših supruga Toma Cruisea, u intervjuu otkriva da nema ništa protiv svog bivšeg supruga, a Tomu i Katie Holmes, koji se upravo razvode, poželjela je sve najbolje

56-godišnja glumica Mimi Rogers razvela se od Toma Cruisea 1990. godine, a u intervjuu za magazin Us Weekly otkriva da prema svom bivšem suprugu ne gaji negativne osjećaje.

Razgovarajući o nedavno održanoj njujorškoj premijeri filma 'Hope Springs', slavna brineta je izrazila simpatije za Toma i Katie, a na pitanje o njihovom razvodu kratko je rekla: 'Želim im samo najbolje, nemam što drugo za reći, no doista im želim sreću.'

Kako piše Daily Mail, Mimi je očito dobro pazila što će i kako će reći na temu Toma i Katie te ih nije željela pretjerano komentirati.

Mimi je bila Tomova prva supruga. Par se vjenčao 1987. godine, odvojeno su počeli živjeti već dvije godine kasnije, a razvod su službeno finalizirali 1990. godine. 'Mislim da na braku treba naporno raditi, bez obzira na sve, a najvažnije je da supružnici prvenstveno budu dobri prijatelji', kaže Mimi.

Odmah nakon razvoda od Mimi, Tom se vjenčao s Nicole Kidman. Premda je taj brak potrajao dulje, i on je završio rastavom 2001. godine. Pet godine nakon razvoda od Nicole, Tom je izrekao sudbonosno 'da' Katie Holmes, a sada je i njihov brak doživio brodolom.

Kako piše Daily Mail, Katie i Nicole su bile jako dobre prijateljice, a jednom prilikom Nicole se povjerila Katie te joj priznala da je jako sretna u braku s Keithom Urbanom te da ni zbog čega ne žali.