ŠOKIRAN

Ovo nije život kakav je Tom Cruise očekivao

19.07.2012 u 09:41

Bionic
Reading

Iako je sporazumni prekid braka potpisao rekordno brzo, Tom Cruise i njegov PR tim vraćaju udarac - tabloidi citiraju pouzdane izvore koji kažu kako se Tom ovih dana pita kako ga je Katie s kojom je bio u braku pet godina mogla tako prevariti te ističu da svoja vjerska uvjerenja neće skrivati od Suri. Već se spekulira i s imenima Tomovih novih potencijalnih djevojaka

Ovo nije život kakav je Tom Cruise očekivao. 50-godišnja magazvijezda, koja je nakon pet godina braka bila suočena s neočekivanim zahtjevom za razvod braka, posljednjih dana intenzivno razmišlja što to nije primijetila u braku, tvrdi začasopis People izvor koji dugo godina poznaje par.

U srijedu je šestogodišnju Suri otac, koji ju je vidio prvi put od razvoda, odveo helikopterom na sat gimnastike. Suri je, odjevena u narančastu haljinu koju nosi već tri dana, izgledala pospano dok ju je njezin otac nosio na rukama izlazeći iz hotela Greenwich u New Yorku. S njom je bila i bijela plišana igračka od koje se ne odvaja.

Istodobno, časopis Life & Style objavio je tekst u kojem sugerira da je Tom napustio malu Suri, na što je Tomov odvjetnik Bert Field reagirao žestokim pismom tvrdeći da je riječ o gnjusnim lažima: 'On je sa Suri upravo sada i bio je s njom dan prije nego što je Life & Style objavio svoje okrutno lažne optužbe. Tom voli Suri i zadnja stvar koju bi ikada učinio jest da napusti svoju djevojčicu.'

'Htio je vidjeti Suri što je prije moguće, ali Tomove obveze na snimanju filma 'Oblivion' bile su glavna prepreka. Nije mogao prekinuti produkciju, stajati ljude njihovih radnih mjesta. Ljudi na njega računaju', objašnjava izvor.

'Na rekordno brzi sporazumni prekid braka, Tom se odlučio u najboljem interesu male Suri', kaže njegov dugogodišnji prijatelj i odvjetnik Bert Fields, koji dodaje kako je Tom tužan, ali ne i ogorčen.

Potporu traži u svojoj starijoj djeci, Connoru i Isabelli, svoje tri sestre i majci jer dijele scijentološku vjeru. Nekoliko članova njegove obitelji pridružio mu se na snimanju filma kako bi mu bili potpora. 'Tom se ne srami svojih uvjerenja', kaže izvor, 'i neće ih skrivati od svoje kćeri.'

Već su počele i spekulacije tko će biti nova Tomova djevojka jer je vjerojatno da je popularna zvijezda sa svojim timom već u ozbiljnoj potrazi za djevojkom.

Neki mediji spominju Julianne Hough koja bi bila savršen izbor, ali je, na Tomovu žalost, već u vezi s Ryanom Seacrestom. Drugi nominiraju Jessicu Chastain, talentiranu mladu glumicu koja je vrlo tajnovita kad je riječ o privatnom životu. Enquirer piše kako bi potencijalna djevojka mogla biti latino ljepotica Yolanda Pecoraro. 27-godišnja ljepotica već je članica Scijentološke crkve i nazivaju je scijentološkom princezom. Također, ona i Tom su navodno kratko bili u vezi 2004, kad je ona imala 19 godina.

'Tomov sljedeći brak će biti unutar Crkve', kaže stručnjak za scijentologiju Margery Wakefield u National Enquireru. Ističe kako je Yolanda savršen izbor budući da su njezini roditelji scijentolozi, a ona je sama krenula na scijentološke tečajeve sa 13 godina. I iako Yolanda živi s dečkom, Enquirer piše kako će Crkva učiniti sve što je potrebno da bi popravila štetu nakon javnog razvoda Toma i Katie.

No, bez obzira na želje vođa Scijentološke crkve, Tom ima obveze i prema svojim agentima, a mala je vjerojatnost da će ga njegovi holivudski savjetnici poticati da odmah skoči u ozbiljnu vezu sa 27-godišnjom članicom Crkve koja će brzo zatrudnjeti. Osim toga, Tomov ego ne može izdržati da bude u vezi s nekim tko nije holivudska zvijezda. Možda bi savršen izbor bila Jennifer Love Hewitt, zaključuje stranica Celebitcy.com.