OTKRIVENO

Evo zašto se rastaju Tom Cruise i Katie Holmes

30.06.2012 u 09:23

Bionic
Reading

Lijepa 33-godišnja glumica priznala je prijateljima da joj je brak s 49-godišnjim Tomom 'jednostavno previše', a posebno ju je razljutila naslovnica časopisa W, gdje Tom pozira kao rock zvijezda s golišavim modelima. Mnogi tvrde da je upravo to bila kap koja je prelila čašu

Katie Holmes je nakon pet godina braka zatražila razvod od supruga Toma Cruisea, i to zbog toga što je imala osjećaj 'da se toliko promijenila otkad je s njim' i zato 'jer se pretvarala u robota', piše DailyMail.

'Nakon pet godina Katie se zaista osjećala kao da će poludjeti i da se zapravo pretvara u ono što su mediji od nje napravili – robota. Ona ima divnu osobnost, nekada je bila borbena i žestoka. Toliko se promijenila otkad je s Tomom da je postala 'manja od makova zrna' i nezanimljiva. Na kraju je sve to postalo preteško za nju, bilo joj je dosta svega i morala je nešto napraviti. U principu, odrasla je i izgubila sve ono što je nekad bilo dio nje', ispričao je izvor blizak Katie.
Katie traži puno skrbništvo nad šestogodišnjom Suri, ali i još jedno je jedno aktualno pitanje kad je riječ o razvodu Cruise/Holmes - novac. Vjenčali su se u Italiji 2006, kada je Katie i potpisala predbračni ugovor koji kaže da za svaku godinu braka Katie dobiva tri milijuna dolara, ali do 11. godine braka. Da su dočekali tu godinu braka, glumica bi bila teža za 250 milijuna dolara! No kako je zatražila razvod nakon šest godina, Katie će pripasti 15 milijuna dolara i njihov dom u Beverly Hillsu, koji vrijedi 35 milijuna dolara.