IZNENADILA SVE

Svijet obišle Beyonceine privatne fotografije

05.04.2012 u 19:21

Bionic
Reading

Poznata pjevačica Beyonce gotovo nikada ne otkriva detalje o svom privatnom životu, no ovoga puta je iznenadila mnoge objavivši seriju svojih privatnih fotografija na društvenoj mreži Tumblr

Premda nikada do sada nije bila sklona otkrivanju detalja svog privatnog života, posebice kada se radi o vezi sa suprugom, reperom Jay-Z-jem i njihovoj kćerkici Blue Ivy Carter, Beyonce je povodom četiri godine zajedničkog života sa suprugom odlučila sa svima podijeliti svoju sreću.

'Ovo je moj život, danas i tijekom godina – kroz moje oči. Moja obitelj, putovanja i ljubav. Ovdje sam to odlučila podijeliti s vama, a to će se nastaviti razvijati, baš kao i što se i ja razvijam i mijenjam svakoga dana. Voli vas Beyonce', napisala je poznata pjevačica na svom profilu na društvenoj mreži Tumblr.

Prije nekoliko mjeseci Beyonce je putem iste ove društvene mreže s obožavateljima podijelila i prve fotografije svoje kćerkice Blue Ivy. Sudeći prema fotografijama, pjevačica i njezin suprug doista uživaju u zajedničkom vremenu, puno putuju i obožavaju odmor na moru.