VERSACE KAUBOJKA

Izdanje o kojem se govori: Glazbena diva sve je bacila u drugi plan

02.04.2024 u 09:32

Beyonce

Izvor: Profimedia / Autor: Frank Micelotta/PictureGroup for / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon disco ere obilježene albumom 'Renaissance' i glazbene turneje pretočene u film, megapopularna Beyoncé postala je country divom

'Cowboy Carter' novi je studijski album američke glazbene dive kojim je proteklog petka službeno započela svoju country eru.

Ovog ponedjeljka, na dodjeli glazbenih nagrada iHeartRadio Music, legendarni Stevie Wonder uručio joj je nagradu Innovator, a tim povodom osvanula je u skupocjenom kaubojskom izdanju.

Kao glavna zvijezda večeri, na pozornicu dodjele stigla je u vintage looku od crne kože s potpisom Versacea. Da je riječ o kreaciji talijanske kuće, dao je naslutiti njegov legendarni zlatni logo Meduse, istaknut na kaubojskom šeširu i dva svjetlucava remena.

Detalj resica krasio je rukave, dok je nogavice hlača krasio zlatni vez u kombinaciji sa sjajnim nitnama.

U skladu s titulom glazbene dive, izdanje za dodjelu finiširala je skupocjenim, dijamantnim nakitom brenda Zydo koji je uključivao dvoredne naušnice (167.600 dolara) i masivni prsten (19.000 dolara).

Album 'Cowboy Carter' - drugi čin njezina trodijelnog glazbenog projekta - Beyoncé je pompozno najavila reklamom na ovogodišnjem Super Bowlu, a od najave njegovog lansiranja njeguje kaubojski imidž.

Na novoj dodjeli Grammyja u veljači, pozornost je ukrala u blještavom, kratkom odijelu modne kuće Louis Vuitton, iz nadolazeće, muške kolekcije nastale pod kreativnom palicom poznatog glazbenika i producenta, Pharella Williamsa.