PLASTIČNA LJEPOTA

Kim Kardashian posjetila kliniku za estetske operacije

29.03.2012 u 09:56

Bionic
Reading

Zvijezda realityja fotografirana je kako izlazi iz salona specijaliziranog za botoks, no tvrdi da se nije podvrgla tom tretmanu

Iako je snimljena kako izlazi iz salona specijaliziranog za botoks, Kim Kardashian demantira da je bila na tom tretmanu, piše Celebitchy.com.

No, krenimo redom... Kim Kardashian je ovog utorka najprije bila uteretani. Zatim je posjetila The Laser Away Salon/Spa specijaliziran za botoks. Onda je večerala u restoranu Mr. Chow's, a zatim je otišla na Valentinovu zabavu.

S takvim gustim rasporedom, ne čudi da se Kim trudi prikazati kao nevjerojatna poslovna žena.

Američki su tabloidi s jednakim veseljem popratili što je radila uoči Valentinove zabave i naveliko raspravljaju je li ili nije bila na tretmanu botoksom. Kim tvrdi da je samo bila na tretmanu lica kako bi zablistala na zabavi. Priznaje da je prije dvije godine bila na tretmanu botoksom, nakon čega joj je od alergijske reakcije lice nateklo. Tad je izjavila da nikad neće ponoviti injekcije botoksa:

'Nikad to više neću isprobati, barem dok ne budem imala 40.' Iako je priznala da je bila na botoksu, tvrdi da nikad nije bila na plastičnoj operaciji.