Estrada VEZA OSUĐENA NA PROPAST

J.Lo će bankrotirati uzdržavajući mlađahnog dečka

  • Autor: tportal.hr
  • 2.3.2012 20:21:12
  • 2.3.2012 15:33:23

Premda joj je mlađahni Casper Smart pomogao zaliječiti slomljeno srce nakon raspada braka s Marcom Anthonyjem, u stranim medijima se šuška da Casper doslovce uništava Jennin život

'Jennini prijatelji sumnjaju kako Casper koristi Jenn samo kao kartu do slave i bogatstva. Smatraju da nakon što se obogati da će ostaviti Jeenn', kaže izvor blizak J.Lo za magazin Stars.
Jenn navodno udovoljava svakoj, pa i onaj najmanjoj želji svog 24-godišnjeg dečka. 'Svi se brinu da će Jenn na kraju završiti slomljenog srca. Svima, osim Jenn, jasno je kako je Casper iskorištava', kaže isti izvor.

Casper, naime, u potpunosti živi na Jennin račun koja mu daje vrtoglavih 10 tisuća dolara kako bi mogao luksuzno živjeti. 'On nema svoj novac, a ako Jenn tako nastavi trošiti i uzdržavati Casperov i više nego luksuzan život, uskoro bi mogla bankrotirati', kaže izvor.

Osim što živi na Jenni račun, Casper navodno i koristi njezine poslovne kontakte te neprestano nagovara slavnu Jennifer da ga upozna s čelnim ljudima u svijetu showbiznisa. Navodno je veza s Casperom loše utjecala i na Jennine odnose s prijateljima. 'Jenn je prekinula kontakt s dvije dugogodišnje prijateljice zato što im Casper nije bio simpatičan. Jennifer je na to poludjela i bez razmišljanja odabrala Casperovu stranu. Sve osobe bliske pjevačici smatraju da Jenn jednostavno ne želi vidjeti brojne znakove upozorenja te da je ta veza osuđena na propast, a Jenn će to, nažalost, saznati na bolniji način.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više