UNOVČILA SLAVU

Otkad je s Clooneyjem, Stacy zarađuje više no ikad

10.12.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Američka glumica i bivša profesionalna hrvačica, danas poznatija kao djevojka Georgea Clooneyja, Stacy Keibler, otkako ima novog dečka ima i puno dublji novčanik. Kao i druge njegove djevojke očito dobro zna unovčiti slavu koju je George donio

Premda se uz glumu bavila koječime, slava Stacy Keibler vrtoglavo je porasla otkako je u životopis upisala 'djevojka Georgea Clooneyja'. Još prije mjesec dana New York Post je objavio da je glumica pojavljivanja na javnim događajima počela naplaćivati dvostruko više.

Većina poznatih osoba naplaćuje dolazak na neki događaj, poput otvorenja klubova, dodjele nagrada ili rođendanske zabave. Za takve je dolaske prije Clooneyja Stacy Keibler zarađivala 10.000 dolara po večeri, da bi joj cijena s novim dečkom porasla na čak 25.000 dolara

Osim što je osvojila srce jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, Keibler još i zarađuje na tome. A da stvar bude zanimljivija, ni Clooney nije škrt.

Prema pisanju In Touch Weeklyja, glumac je ovog Božića odlučio razmaziti svoju djevojku. Navodno je 32-godišnjoj Stacy kupio 15.000 dolara vrijednu Cartierovu narukvicu ukrašenu dijamantima, kao i vintage torbu Hermes. Kako otkrivaju njihovi bližnji, Clooney troši oko 100.000 dolara na njezine poklone.