IDILA ZA 3.300 DOLARA NA NOĆ

Luksuzni medeni mjesec Kim Kardashian

12.09.2011 u 09:45

Bionic
Reading

Nakon vjenčanja iz bajke prošlog mjeseca bilo je za očekivati da medeni mjesec koji Kim Kardashian i Kris Humphries provode na talijanskoj obali neće biti ništa manje glamurozan

Kim Kardashian i Kris Humpries uživaju na medenom mjesecu u hotelu Santa Caterina na talijanskoj obali u kojem boravak stoji 3.300 dolara na noć, piše Daily Mail.

Mladenci Kim i Kris većinu vremena provode zajedno sunčajući se i uživajući jedno u drugomu. 'Naš je medeni mjesec savršen! Napokon smo sami', rekla je oduševljena Kim koja se sa suprugom sunča, kupa, večera na bazenu i odlazi na romantične šetnje za zalaska sunca. 'Ne skidaju oči jedno s drugog, oni su u svom malom svijetu', izjavio je anonimni hotelski gost za časopis UsWeekly.

Medeni je mjesec iznenađenje za Kim, jer je par, zbog Kiminih radnih obveza, planirao proslaviti svoje vjenčanje iduće godine. 'Planirali smo čekati do sljedećeg ljeta, no Kris me iznenadilo u posljednji trenutak', rekla je Kim.
Njihov luksuzni medeni mjesec nije jeftin: unajmljivanje depadanse koju hotel oglašava pod imenom 'Romeo i Julia' stoji 3.300 dolara na noć.

Depadansa je izgrađena na dvije razine, ima veliku spavaću sobu, prostranu kupaonicu s jacuzzijem i terasom koja vodi u privatni vrt, a bazen je smješten na donjem katu. Par neće morati brinuti previše o troškovima svog romantičnog odmora, jer je Kim samo na prodaji prava za fotografije svog vjenčanja časopisu People zaradila oko 1,5 milijuna dolara.

Ipak, Kim je osigurala svoje bogatstvo koje se procjenjuje na 35 milijuna dolara potpisavši predbračni ugovor, piše Hollywood Reporter. Ugovor štiti i njezinog supruga, zvijezdu NBA lige, čije je bogatstvo od 16 milijuna dolara ipak manje prihoda njegove popularne supruge.

Iako svoj život živi pred televizijskim kamerama, zvijezda realityja bila je jako iznenađena kad ju je Kris zaprosio pred kamerama. 'Bila sam šokirana što je Kris dopustio da ga snima jedna kamera dok me prosio. Nisam vjerovala da će ikada to učiniti', izjavila je.