DANIJELA DVORNIK:

'Dino me vodio na prvu liposukciju'

25.08.2011 u 10:11

Bionic
Reading

Danijela Dvornik i ovo je ljeto, tradicionalno za svoju obitelj, provela na Braču. Uz pomoć kćeri Ele morala se suočiti s trećom godišnjicom smrti supruga, glazbenika Dine Dvornika

U intervjuu za tjednik Gloria Danijela je ispričala detalje o tužnom trenutku kada je ostala bez Dine, ali se i prisjetila podrške koju joj je pružao, primjerice kada ju je odveo na prvu liposukciju znajući koliko to želi.

'Kad mi je bilo 30, otišla sam na liposukciju bedara i donjeg dijela trbuha jer mi je nakon porođaja ostao višak koji nisam mogla skinuti ni vježbanjem ni dijetom, a htjela sam biti vitka kao prije', ispričala je Danijela.

Dodala je da njemu nikada taj višak nije smetao, ali joj je rekao neka ide na zahvat ako je toliko muči. Pokazao je pravu podršku i posjetio je čim se probudila iz narkoze.

'U tim me je stvarima razumio jer ni on se sebi nije sviđao s viškom kilograma. Ali nikada nije imao problema sa skidanjem kilograma i brzo bi mršavio', opisala je Danijela samo jednu od mnogih situacija i stvari zbog kojih joj Dino neopisivo nedostaje.