OAZA MIRA

Danijela Dvornik pokazala zgodan novi detalj iz svoje kuće na Braču

04.09.2023 u 11:54

Bionic
Reading

Danijela Dvornik svoju je kuću u Sutivanu na Braču pretvorila u ugodan prostor u kojem rado boravi

Supruga kralja funka Dina Dvornika uživa na Braču, gdje su je nedavno posjetile njezine najdraže cure, kći Ella i unučice Balie Dee i Lumi Wren.

Udovica legendarnog splitskog glazbenika obiteljsku kuću Dvornikovih u Sutivanu pažljivo je i s ljubavlju uređivala, a godine su joj trebale da je dotjera onako kako je htjela.

Danijela, koja se već neko vrijeme bavi uređenjem svoje oaze mira, sad pokazala da je nabavila zgodan novi detalj, efektnu lampu koja je dala posve novu notu terasi.

  • +3
Kuća Danijele Dvornik na Braču Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

'I tako… subota prolazi u nekom, iskreno rečeno, umornom tonu. Ne znam koja je ovo vrsta umora, jer nije fizičke vrste, više mentalne… Puno ljudi i puno događaja je procirkuliralo kroz kratko vrijeme, životni ritam se malo poremetio, vrućine iscrpile tijelo i glavu. Imam silnu potrebu da se zatvorim u kuću i podružim se sa sobom u miru i tišini da bih se mogla vratiti u svoj balans. Došla je lampa, konačno, a tapet sam makla jer me nervira... Uvik nešto', napisala je Danijela ispod najnovije objave na Instagramu.

Kao i uvijek, reakcija nije nedostajalo.

'Prekrasno', 'Super je lampa', 'Dođe to čovjeku'..., poručili su Danijelini pratitelji.

Inače, Danijela se na Braču okušala i u uzgoju maslina.

'Imam oko 50-60 stabala maslina i bit će i nešto novih. Lijepo je biti u prirodi i u polju. Umoriš se, ali vidiš plodove tog svog rada. Biti na otoku, a nemati zanimaciju nije dobro, moraš nešto imati raditi cijeli dan. Družim se s prijateljima, u prirodi smo cijeli dan, kuhamo, beremo masline, dođemo doma satrani, ali sretni. To me baš veseli', otkrila je u ranijem intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.